toni´s
Historie

 
Historie


Bare en fyr der tåger rundt.
(Just a guy whois fog´in around)


08-02-2017
Det kan ikke være rigtigt at vi ikke har flere penge i banken med den lækre musik vi kan levere. jeg ska´ da´ ha´ al den kærlighed
altså som i gi´ mig den så (no bonus ud over salig "sen" tilstand)
07-12-2016
Det kan ikke siges ofte nok; få nu høretelefoner på når du nyder de spændende musikstykker her på siden.

28-01-2016
Det lækre musik der lå her er fjernet for at skabe plads til videoer i Nyheder :-)

16-08-2015
Grin med på denne øveversion af Stupid mann :-) Stupid mann
(Man kan som bonus høre Mr. Dixen på koret, ha ha ha)

16-08-2015
Grin igen på dette nr. :-) The golden neger
(For Fanden Carsten, det er sgu hørelsen du er blevet blind på, ha ha ha og For Fanden tt, det er sgu for fed en zulu til slut, ha ha ha )

16-01-2014
Ja Claus kan da også synge :-) Hun dansede
(For Fanden Claus, det er sgu for fedt, ha ha ha )


16-01-2014
Ja vi kan da også synge :-) jammer
(ta´ lyttebøffer på, så er der ingen der kommer til skade)

03-12-2013
Jeg læste lige i avisen at ham "tagspringeren" der i sin brandert sprang over og sad fast i en skorsten, skulle betale 100.000 for at blive reddet ned. Det er selvfølgelig ærgerligt for ham at der er "brugerbetaling" for at have stigevogn og politi til lige at hjælpe. Men set i det lys er det så for meget at regne med at "digteren" Yayah Hassan så også selv skal betale de 4,2 mio. det kostede at han skulle tale 2 timer i vollsmose ? Eller går det under den store uudtømmelige kasse der hedder: dig og mig? Det kan da godt et eller andet sted pisse mig af, altså bare på et helt platonisk plan at "samfundet" skal understøtte en snaksalig tosse, der jo bare siger det vi andre har vist og tænkt i mange år. Men man kan jo lave en turné for manden, så han kan komme rundt i både Mjølnerparken, Askerød og andre ghettoer. Og evt. kunne man sende regningen til venstrefløjspartierne, der mærkelig nok har været ufattelig tavse i denne event.

13-11-2013
Nå, men det ser jo altså ud til at Enhedslisten kommer stærkt ind i kommunerne ved dette kommunal-valg. Hmmm, altså folk med meget begrænset hjernekapasitet. Det vil jo stille nogle stor udfordringer til alle andre partier der kommer ind, om at begrænse skaderne indtil næste valg. Og i det store hele sørge for at disse "lad_os_dele_alt" tosser, får så lidt indflydelse som overhoved muligt.
Men det er jo demokratiets lyksalighed, at man kan stemme på hvem man nu har lyst til. Og det kan godt være at man er nødt til at se hvor stor skade Enhedslisten kan gøre, før man finder ud af at stemme på et lidt mere fornuftigt parti næste gang (altså når skaden er sket). Men det er sgu svært når man tænker på at Enhedslistens succes ene og alene skyldes at andre partier har "kvajet" sig. Personligt syntes jeg det er enormt svært ikke at stemme på Johanne og Pernille, de er jo gude-smukke, og begge to har jo "killer-body". Den er fam´me svær i år.

08-07-2013
Nå, men først var vi lige en tur i Frankrig....

 

 

 

Hmm, men hvad fik vi så at spise dernede? Uden at det skal lyde alt for fise-fornemt, så fik vi altså bare lidt mad:
jour 1. La Quiche Lorraine og Salade verte til forret, og La Sandre rôti sur la peau med Quinoa aux petits légumes til hovedret samt La Créme brûlée á la Cassonade
jour 2. Le cocktail de crevettes á L´ananas til forret, og Le Contre Filet rôti au four, Sauce marchand de vin med Haricots verts et pomme frites til hovedret samt Le Bedelmann aux cerises Souce anglaise
jour 3. La terrine de Foie Gras d´Oie Chutney de fruits au Gingembre til forret, Carré de porc rôti au four, Gratin Dauphinois Légumes du moment til hovedret samt Panacotta aux pêches et verveine
jour 4. La Terrine Poissons, Pesto á la Roquette til forret, La poitrine e Veau farcie, Purée de Pomme de Terre med Carottes Vichy til hovedret samt La Nougatine glacée, Coulis de Framboise
jour 5. La salade de Chevre chaud til forret, L´escalope de Saumon soufflée med Sauce au Riesling og Riz Pilav til hovedret samt La tarte aux Pommes Streusel Creme Anglaise

I Tyskland står den jo ofte på Schnitzel Jäger, Wiener eller Zigeuner Art. Så det fik vi altså der.

25-06-2013
Så er det lige før.

20-06-2013
Tur til Thailand 2014, Hmm, ja men det måtte jo ske på et eller andet tidspunkt.

20-06-2013
Der lå noget musik med Drømmeteatret her, men af pladsmæssige grunde er det slettet, og denne ligegyldige tekst er altså kommet på i stedet :-)

Der lå noget musik med Midnight her, men af pladsmæssige grunde er det slettet, og denne ligegyldige tekst er altså kommet på i stedet :-)

16-05-2013
Udsendelserne 9.z mod Kina viser konsekvenser af, hvad 68erne, RUC og reformpædagogik har gjort ved det danske uddannelsesniveau. For 40 år siden lå vi i den internationale top, nu ligger vi i bunden. Det er en national katastrofe.
tonituff: skide Socialdemokrater.

04-04-2012
Jeg nåede det sgu.
 


25-03-2012
For lidt siden var det Jul.

25-11-11
Men så tænkte jeg bare: Dumme svin....

18-11-11
Der er sgu da kommet for vildt gang i det håndbold igen.

17-07-2011
Kører nu igen løs med mit uhelbredelige høje humør.


04-04-2011
Alt i mit liv hænger åbenbart i en tynd tråd. Men hvad f... hænger den tynde tråd så i?
Og hvad f... sker der for Jasmin (mit rette element) hvad "helleved" har hun proppet i læberne? og er det sundt?
 

24-01-2011
Ja, vi er åbenbart nede på en opdatering der hedder 2 gange om året :-)


22-06-2010
Den evigt kørende historie

21-01-2010
Så er der ro i lejeren.

16-09-2009
Det er jo 2 mærkelige børn, tonituff har.

10-01-2009
Jeg har fra min kære broder fået denne ændring til den evigt kørende slægtsfortælling:

Hej Tonny. Her lidt faktuelle informationer til din krønike, som du kan skrive ind i historien hvis du har lyst. Det er ellers en god og sjov fortælling. Ham tyskeren hed Klug og ikke Kluge, og hans efterkommere blev senere til Peter Jensen så Jens Petersen og endelig Niels Petersen, som var sognefoged i Hornsherred og far til vores farmor. Det var ham der skød sig med et jagtgevær da det blev afsløret at han havde stjålet af kassen. 
Farmor var bagerjomfru i København og ham den ”adelige” Falkenberg, Rasmus var efter al sandsynlighed søn af en Bornholmsk storbonde. Det var under hans uddannelse som landvæsenselev på landbohøjskolen i Kbh. at han rendte ind i hende bagerjomfruen som nu ikke var jomfru længere. 
Da hun havde født far i dølgsmål, havde hun åbenbart fået smag for bondepik og giftede sig med ham bonden fra Skuldelev som jeg ikke kan huske hvad hedder. Han ville naturligvis ikke ha´ horeungen som straks blev sat i pleje i Brederød. Da han så havde prøvet at sikre sig noget eget afkom i 8 år uden held, hentede de så horeungen igen så han kunne hjælpe til på de 17 tønder land. 
Fars uheld var så at hun alligevel blev gravid, og så stod den på tørre tæsk til han stak af som 14 årig. 
Der er også en lille korrektion til den anden del af slægten. Mormor og Morfar boede i Karlsgave tæt ved Brederød og det var der de mødtes, da far spillede bold med Mogens. og tænk mor var kun en lille pige på 13… Det var først langt senere at Mormor og Morfar boede ved rundkørslen. Først i Åsebro, hvor de boede sammen med Lissi og Robert og deres børn. Da de så byggede i Vinderød flyttede Mormor ind i det lille gule hus, hvor vi jo har tilbragt så mange somre, mest mig og dig mest i Brederød. 
Det er sådan jeg husker det og har fået det fortalt. Om du vil skrive noget af det ind i din historie må du selv om. Der er jo nok ikke nogen der kender den helt rigtige sandhed. 
Kærligste hilsner fra din broder. 

Jeg kan blot konstatere at min kære broder har været uhyggelig tæt på sandheden, og derfor iler jeg selvfølgelig med at bringe den til torvs.
Personligt ville jeg nok have krydret den lidt med lidt ridder og jomfru, soldat om ungmø, eller noget med masser af guld og den slags. Men der er vel også noget charme i at holde sig til det faktuelle.

OBS !!!
Kender du nogle af dem i historien, eller har du bare lyst til at digte med, kan du bare skrive til toni.

26-11-2008
Ha, det er lige præcis et år siden jeg lavede noget på toni´s evigt kørende historie. Det kan man sgu da kalde præcision. og slægts-skabet der skrives om herunder har jeg jo bare kopieret fra den gamle site.
Man aner måske at historien nedenfor slutter for ca. 4 år siden, men det er selvfølgelig ikke slutningen endnu, og jeg kan sige at der de sidste 4 år er sket måske de største omvæltninger overhoved i mit liv. en del af det er meget tragisk, men jeg er jo en mester i at holde de sørgelige sager for mig selv, så det gør jeg også i dette tilfælde. 
Der har været nogle gode ting også, og de vil efterhånden komme på.


Engang i foråret 2005 skrev jeg:
Af slægten Kluge og Falkenberg
Ja, det er ikke sjovt at skulle indrømme det, men jeg må jo konstatere at jeg er 8 generations indvandrer, Ich bin ein verdamtes würtchenklauer. Min tip tip tip ting hr. Kluge vandrede ind i Danmark fra nordtyskland, og da han nåede Vejle, var han blevet så deprimeret at han skød sig en kugle ind i knolden. Heldigvis havde han inden da haft "hyggesprederen" fremme, således at denne gode slægt var reddet. Ad mærkelige kanaler ender hans afkom som adelige Falkenberg på Skibby-egnen.
Den gode hr. Falkenberg, der var Greve, mente at han skulle leve op til vor tids opfattelse af hedengangne adelige, nemlig at de "knaldede" så det dampede ud af røven på dem. Han kastede sig derfor lystigt over en eller anden stuepige, der skamløst lod sig udnytte på en halmballe, med det resultat at slægten 9 måneder senere blev til Petersen.
Det er muligt at der er sprunget et par kapitler over undervejs, men i store træk kom min far ud af historien som hr. Petersen. I mellemtiden er min mor "poppet" op i og omkring Frederiksværk, hvor hun voksede sig smuk i det sagnomspundne lille gule hus på hjørnet af rundkørslen. De to lod sig drage af hinanden, og pænt trætte af at være bonderøve lod de sig tiltrække af den store by mod syd.
De slap altså det friske og sunde liv på landet, og slog sig ned i det der senere blev kendt som "den sorte firkant" på Nørrebro. Her fik de så 3 små søde rollinger. Ja, det var nogle dejlige børn, og især den "mellemste" var et pragteksemplar. Man anede en storhedstid for denne så opfindsomme dreng, jeg opfandt de mest fantastiske historier for at slippe for at gå i skole. Til sidst gad de dog ikke høre mere på det sludder, og så smed de mig bare ud.
Og hvordan formede livet sig så videre hen for tonituff, jo, her må jeg sige en gang til for Prins Knud. Jeg startede i Nørrebros kul og koksforretning med at slæbe petroleum op til områdets pensionister, der jo alle boede på 5de sal. Så efter et stykke tid tænkte jeg: tonituff, hvis det her skal fortsætte ret meget længere, ender det med at du får meget lange arme og meget korte ben, og så vil din cykel komme til at se mærkelig ud.
Jeg fik taget en søfartsbog, men kom aldrig ud og sejle. Jeg kom i lære som automekaniker, men blev ikke udlært. I 2 år styrede jeg maskiner i et vinfirma, og i 5 år kørte jeg rundt på sjælland med glas og thermoruder. Så i lære som glarmester, duede heller ikke. Da jeg var begyndt at spille Heavy Metal, var det vel også ok at jeg startede i et stålfirma, og der har jeg været lige siden.
Det lyder som om at jeg ikke har lavet andet end at arbejde i hele mit liv. Så lad det være en lære for alle jer unge mennesker: PAS JERES SKOLE.. ellers ender det med at i sidder i 50års alderen og skriver mærkelige ting på en luset hjemmeside.
Nu er der så gået 52 år, og hvor er de blevet af ?, aner det ikke, men hvis man tænker over det, burde man slå en eller anden vigtig person død, som så ville resultere i en verdenskrig. Så bliver man sgu husket. ingen husker en for at have skrevet noget vrøvl på en hjemmeside vel ?
Men man er vel god ved sine medmennesker, så derfor er man endt som en fyr der bare tåger rundt.